Over ons

Zet onze ruime ervaring en breed internationaal netwerk in en optimaliseer uw vastgoedpotentieel

Novel Finance is gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte financieringsoplossingen voor ontwikkelaars, investeerders, eigenaren en gebruikers van commercieel vastgoed. Ons doel is om investeringen van klanten te maximaliseren en tegelijkertijd hun te risico’s te minimaliseren. We zijn al ruim 30 jaar actief in het vastgoed en hanteren een persoonlijke en no-nonsense aanpak. Met een scherp analytisch oog en vooruitstrevende visie, geven we uitgebreid advies op verschillende gebieden. We hebben een brede expertise op het gebied van financiële structuren, bedrijfsanalyses, financiële modellen en vastgoedinvesteringen. Met ons diepgaand begrip van financiële aanvragen, bieden we maatoplossingen aan onze klanten.

We werken samen met verschillende typen financiers zoals Nederlandse en internationale (vastgoed)banken, institutionele beleggers en particuliere investeerders.

Novel Finance bestaat uit een onafhankelijke kleine kern in een groot, internationaal netwerk dat naar wens tailor made wordt ingezet voor alles wat te maken heeft met het vinden en financieren van met name Nederlands vastgoed.

Zo richten wij ons helemaal op het genereren van creatieve oplossingen en transparante resultaten als ’the missing link’ tussen klant en markt, tussen wensen en waarmaken, tussen problemen en oplossingen.

Novel Finance is WFT gecertificeerd.

Joost P.L. Beijers

Partner & Oprichter

Joost is ruim 30 jaar actief in het vastgoed en is commercieel aanspreekpunt binnen Novel Finance. Hij beschikt over een uniek en breed internationaal netwerk van vastgoedbeleggers en financiers. Joost doorziet snel de specifieke wensen van de klant en brengt vraag en aanbod bij elkaar. Hij is een verbinder en ondernemer pur sang.

Drs. Art Nijhuis

Partner & Kredietspecialist

Art is binnen Novel Finance de expert als het gaat om het financieren van vastgoed. Hij rondde zijn studie International Financial Economics in Amsterdam af, waarna hij werkzaam was als business analist en CFO. Art is analytisch sterk en neemt de klant mee in de financieringsmogelijkheden die er zijn.

Henk Visser

Makelaar

Henk is actief als makelaar binnen Novel Finance. Henk heeft een ruime ervaring en achtergrond in het vastgoed en brengt een groot netwerk met zich mee. Of het nu gaat om commercieel, logistiek of residentieel vastgoed, Henk kent de juiste mensen en wegen. Hij zet zijn expertise graag in om klanten optimaal te begeleiden bij de aan-en verkoop van vastgoed.

Anne Claire Baas

Project Manager

Anne Claire is binnen Novel Finance verantwoordelijk voor marketing en projectmanagement. Haar achtergrond in sales & marketing strekt zich uit over diverse sectoren, waaronder hospitality, bankwezen en vastgoed. Haar grondige begrip van klantbehoeften maken haar een drijvende kracht achter het succes van Novel Finance.