Reviews

Het team van Novel Finance is zeer deskundig en weet de weg in het land van bancaire en private financiering in binnen- en buitenland. Een persoonlijke no nonsens aanpak zorgt voor resultaat! Novel Finance is hét adres voor een financiering op maat. Een betrouwbare partner die samen met de ondernemer het beste resultaat op tafel weet te krijgen.

— Hans Faddegon

Ik ben zeer te spreken over dienstverlening van Novel Property Finance. Het contact is erg vriendelijk maar ook altijd zakelijk en duidelijk. Als tussenpersoon heeft Novel Finance een toegevoegde waarde door de oplossingsgerichte insteek en de snelheid van handelen onder transparante afspraken. Zeker geen 9 tot 5 mentaliteit!

— Raphael Klinkhamer

Ik doe al 8 jaar naar tevredenheid zaken met Novel Property Finance. Ze hebben het totale overzicht van wat er in markt ( ook in Duitsland ) aan financieringen te halen valt.
Het is voor hen een sport om de beste rentetarieven en voorwaarden te verkrijgen. Ze zijn communicatief vaardig en komen altijd de afspraken na. Keywords: Ervaring, Senioriteit, Integriteit

— Edwin Mulder

Ervaren en deskundig adviseurs. Harde werkers. Warm aanbevolen.

— Jonathan Gal.

Novel Finance is een erg betrouwbare en professionele partner. Heel fijn om mee samen te werken. Joost en Art zijn zeer creatief, oplossingsgericht en goed bereikbaar!

— Lodewijk van der Meulen

Fijne mensen met heel veel verstand van zaken. Wat mij erg aanstaat is dat ze naast je zitten, niet tegenover je.

— Rien de Wolff